Klar efter Kejsersnit

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Klar efter Kejsersnit
Klar efter Kejsersnit

Klar efter kejsersnit

Dette forløb er for dig som har født ved kejsersnit og har behov for blid genoptræning af kroppen med fokus på arvævet. Det er også for dig som gerne vil have bedre funktion af kerne- og bækkenbundsmuskulatur og bedre kontakt med kroppen generelt.

Du har måske en eller flere af følgende udfordringer efter kejsersnit:

Arvævet efter et kejsersnit kan medføre stramninger og nedsat mobilitet i vævet helt lokalt, men det kan også have betydning for andre dele af kroppen såsom fordøjelsesproblemer, smerter i underliv og/eller bækken, delte mavemuskler mm.

Dette hold tager hånd om ovenstående udfordringer både med guidning til selvmassage af arvævet, stræk af bindevævet med fokus på at blødgøre omkring arret. Du vil også få målrettede øvelser til din bækkenbund, kernemuskler og åndedræt, der vil skabe den rette spænding i vævet.

Jeg vil ydermere guide til optimering af dine hverdagsbevægelser samt overførelse af din træning til dagligdagens gøremål. På den måde udnytter du potentialet for styrkelse og heling af din krop til fulde.

Du kan deltage fra ca. 8 uger efter fødslen, hvis du føler dig klar og der ikke er komplikationer ved arret. Er du i tvivl eller har der været komplikationer som infektion eller anden langsom op heling af arret, så kontakt mig endelig til en snak om hvornår en opstart ville være hensigtsmæssigt.

Holdet kan også være relevant for dig som har født for flere år siden, hvis du har nogle af de nævnte problematikker!

Dette får du i forløbet:

Den første træning vil primært bestå af teori, samtale, arvævs massage og blide bindevævs stræk af arret, som du kan tage med hjem og bruge med det samme!

Det er en fordel at booke en individuel konsultation inden opstart på holdet, til en snak og vurdering af dine problematikker samt relevant undersøgelse og behandling. På den måde kan vi målrette træningen mere individuelt til dig. Det er ikke et krav og det er også muligt at booke en tid undervejs, hvis behovet opstår. Der er rabat på førstegangs konsultationen, når du booker i forbindelse med deltagelse på holdet. Du får første konsultation på 60 min. til 500 kr. (normalpris 600 kr.). Du kan booke tid online her

Obs – der er mulighed for tilskud fra sygeforsikring Danmark til både træningsforløbet og den individuelle konsultation.

Har du en sundhedsforsikring, anbefaler jeg at kontakte dem i forbindelse med tilskud til den individuelle konsultation.

Praktisk: – Medbring en måtte og evt. vand hver gang. – Er du barslende mor, må du selvfølgelig gerne tage baby med til træning. Der er pusle faciliteter samt mikroovn og god plads i forgangen til barnevogn. – Forløbet består af 8 træningsgange á 60 min.

Du kan se her hvornår nyt hold starter samt tilmelde dig.

Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet. 20% rabat hos SPORT 24 Skjern på et enkelt køb. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu