BabyMotorik 7-12 mdr.

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  BabyMotorik 7-12 mdr.
BabyMotorik 7-12 mdr.

BabyMotorik holdet er for dig, hvis barn kryber eller kravler og som har lyst til at understøtte dit barns motoriske udvikling, samtidig med at der bliver hygget med andre forældre/bedsteforældre.

Vi skal lege og synge, så dit barns sanser bliver stimuleret med sjove og nærværende øvelser. Samtidig vil der også være motoriske udfordringer i form af forhindringsbaner. Derudover vil jeg guide jer til det næste motoriske stadie, hvor de skal gå og stå.

Der er puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn. I forgangen til klinikken er der god plads til barnevogne. Der er elevator til 1. sal, hvor du finder klinikken.

Holdet er fordelt over 6 gange a 45 minutters varighed. Der kan være maks. 6 deltagere. Medbring egen træningsmåtte og en ren stofble.

Tilmelding er bindende. Faktura bliver tilsendt inden forløbets start.

Du kan se her hvornår nyt hold starter samt tilmelde dig.

OBS! Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu