BabyMotorik 7-12 mdr.

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  BabyMotorik 7-12 mdr.
BabyMotorik 7-12 mdr.

BabyMotorik holdet er for dig, hvis barn kryber eller kravler og som har lyst til at understøtte dit barns motoriske udvikling, samtidig med at der bliver hygget med andre forældre/bedsteforældre.

Vi skal lege og synge, så dit barns sanser bliver stimuleret med sjove og nærværende øvelser. Samtidig vil der også være motoriske udfordringer i form af forhindringsbaner. Derudover vil jeg guide jer til det næste motoriske stadie, hvor de skal gå og stå.

Der er puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn. I forgangen til klinikken er der god plads til barnevogne. Der er elevator til 1. sal, hvor du finder klinikken.

Holdet er fordelt over 6 gange a 45 minutters varighed. Der kan være maks. 6 deltagere. Medbring egen træningsmåtte, en ren stofble samt et rent håndklæde/dynebetræk!

Pris for hele forløbet er 690 kr.

Tilmelding er bindende. Faktura bliver tilsendt inden forløbets start.

OBS! Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu