Babymassage og zoneterapi

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Babymassage og zoneterapi
Babymassage og zoneterapi

Oplever du, at din baby:

– gylper meget. – græder selvom de basale behov er opfyldt. – er forstoppet eller har ondt i maven. – døjer med spændinger i nakke eller ryg. – har urolig søvn. – har smerter ved tandfrembrud.

Så kom og vær med til en hyggelig workshop hvor Camilla Gaardbo, indehaver af Småliv, kommer på klinikken og gennemgår babymassage og zoneterapi. Camilla er sygeplejerske og har mange års erfaring gennem hendes arbejde på blandt andet børnekræft afdelingen. Hun ser bredt på problematikker og bruger hele sin erfaring som børnesygeplejerske og certificeret baby-/børnebehandler for at komme frem til det bedst mulige resultat!

Workshoppen henvender sig til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr.

Om babymassage og zoneterapi: Babymassage er et super godt redskab i samværet med din baby. Massagen er med til at stimulere barnets vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse. Hos nogle børn virker det beroligende. Kropskontakt og kærlig berøring er en vigtig del af barnets sociale, motoriske og neurologiske udvikling, og babymassage kan bruges som et godt redskab til at skabe en hyggelig rutine efter badetid eller inden barnet skal sove. Det er ikke svært – og kan læres af alle!

Det får du på workshoppen: – Du lærer grundprincipperne for babymassage, og teknikker du kan bruge med det samme efter workshoppen. – Du lærer nogle enkle zone- og akupressurpunkter, som du med ro i maven sagtens kan give dit barn derhjemme. – Du får udleveret materiale med beskrivelse af teknikkerne til hjemme brug.

Studier viser, at babymassage har en positiv effekt på tilknytningen mellem barn og forældre, og denne tilknytning giver direkte positiv effekt på barnets udvikling.

Eventet bliver udbudt løbende, så hold øje med min Facebook/Instagram side eller klik ind på hold/event tilmelding her og se, hvornår nye hold/event starter op.

Book nu