Babytegn for de mindste

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Babytegn for de mindste
Babytegn for de mindste

Vil du lære babytegn og samtidig netværke med andre forældre? Så kom med til denne Barsels Café onsdag den 24. august kl. 11 – 12, hvor vi kombinerer hygge med et spændende oplæg om Babytegn.

Babytegn er en kommunikationsform, hvor det talte sprog understøttes med symbolske tegn. Målgruppen er børn i alderen 0-2 år og deres forældre.

Med babytegn giver du dit barn mulighed for at kunne kommunikere om sine tanker, følelser, oplevelser, observation og behov, længe før det kan tale. Og du vil sikkert hurtigt opdage, at der forgår meget mere inde i dit barn, end du gik og troede.

Babytegnsoplægget afholdes af Naja fra firmaet “Babytegn for de mindste”. Naja er uddannet pædagog og Cand.pæd. i pædagogisk psykologi.

I oplægget vil hun fortælle dig, hvad babytegn er, hvorfor du skal bruge tegnene og hvordan du kommer i gang med at bruge dem. Når oplægget er færdig ved du, hvordan du kommer i gang med babytegn og du kender allerede de første tegn.

Oplægget er fra kl. 11-12. Derefter har du ½ time til at netværke, lade baby udforske motorikken i træningssalen, snakke af med de andre eller hvad du har brug for. Jeg åbner dørene et kvarter før, så du har god tid til at ankomme og finde dig til rette. Jeg serverer kaffe, te og kage undervejs. Har du spørgsmål til mig ang. dig selv eller din baby, vil jeg være tilgængelig efter oplægget.

Du kan sagtens tage barnevognen med, hvis der er behov for en lille lur undervejs. Der er god plads i forgangen. I klinikken finder du også pusleområde, hvor der er mikroovn tilgængelig.

Og husk det er for både mødre, fædre og andre, der kunne være interesseret i at lære mere om Babytegn.

Så tag din veninde/ven, mødre gruppe eller bare dig selv med til Barsels Café med spændende oplæg!

Book nu