Efterfødsel Fysio

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Efterfødsel Fysio
Efterfødsel Fysio

Dette hold er for dig, som har født og gerne vil sikkert i gang med aktivitet og træning. Babyerne må selvfølgelig gerne komme med!

Alt dette får du i forløbet:

Til træningen bruger vi elastikker, vægte, bolde, egen kropsvægt og baby i det omfang det er muligt.

Du kan starte, så snart du har lyst, men jeg anbefaler, at du venter til 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel og 8 uger efter kejsersnit (hvis ukompliceret forløb). Hvis du har født ved kejsersnit, kan du i stedet tilmelde dig til holdet “Klar efter kejsersnit”, som tilpasser sig mere til de specifikker udfordringer, der kan være i forbindelse med arvæv. Har du ingen udfordringer, kan du sagtens deltage på dette hold.

Kontakt mig hvis du er i tvivl uanset hvilken situation, du står i.

BEMÆRK: Det er en fordel at booke en individuel konsultation inden opstart på holdet, til en snak og vurdering af dine problematikker samt relevant undersøgelse og behandling. På den måde kan vi målrette træningen mere individuelt til dig. Det er ikke et krav, men en opfordring! Der er rabat på en førstegangs konsultationen, når du booker i forbindelse med deltagelse på holdet. Du får første konsultation på 60 min. til 500 kr. (normalpris 600 kr.). Du kan booke tid online her eller kontakte mig på mail info@camillaholmfysio.dk eller mobil 42229352, hvis du ikke kan finde tider, der passer dig.

Der kan være mulighed for at opnå tilskud fra sygesikring Danmark.

Forløbet er over 8 træningsgange á 60 min. Maks 8 deltagere.

Medbring egen træningsmåtte hver gang og evt. en flaske vand.

Du kan her se, hvornår nyt hold starter samt tilmelde dig.

OBS! Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

20% rabat hos SPORT 24 Skjern på et enkelt køb. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu