Efterfødsel Fysio

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Efterfødsel Fysio
Efterfødsel Fysio

Dette hold er for dig som har født og gerne vil sikkert i gang med aktivitet og træning igen. Babyerne må selvfølgelig gerne komme med!

Du vil få viden om de mest hensigtsmæssige øvelser til at komme i gang på, som genoptræner din bækkenbund, ryg og mavemuskulatur samt baller.

Men det er mere end bare træning! Du vil også få indsigt i, hvordan du ændrer dine vaner og optimerer dine hverdagsbevægelser, så du tilfører din krop de rette stimuli og på denne måde får ”gratis” træning hele dagen.

Til træningen bruger vi elastikker, vægte, bolde, egen kropsvægt og baby i det omfang det er muligt.

Åndedræt og udspænding vil også være en del af træningen. Du får altså brugbare øvelser og teknikker, som du kan tage med hjem og inddrage i din dagligdag.

Udover træningen vil vi snakke om emner som bækkenbundens funktion, inkontinens, efterfødselskroppen mm. Jeg håber, at du her finder et rum, hvor du trygt kan dele dine oplevelser omkring fødslen og tiden efter, dine udfordringer og tanker samt hvad der måtte komme af spørgsmål undervejs.

Du kan starte, så snart du har lyst, men jeg anbefaler, at du venter til 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel og 8 uger efter kejsersnit (hvis ukompliceret forløb). Hvis du har født ved kejsersnit, kan du i stedet tilmelde dig til holdet “Klar efter kejsersnit”, som tilpasser sig mere til de specifikker udfordringer, der kan være i forbindelse med arvæv.

Hvis du er i tvivl, om du er klar til at starte, så kontakt mig endelig!

Det er en fordel at booke en individuel konsultation inden opstart på holdet, til en snak og vurdering af dine problematikker samt relevant undersøgelse og behandling. På den måde kan vi målrette træningen mere individuelt til dig. Det er ikke et krav men en opfordring og det er også muligt at booke en tid undervejs, hvis behovet opstår. Der er rabat på en førstegangs konsultationen, når du booker i forbindelse med deltagelse på holdet. Du får første konsultation på 60 min. til 500 kr. (normalpris 600 kr.). Du kan booke tid online her eller kontakte mig. Der kan være mulighed for at opnå tilskud fra sygesikring Danmark.

Der er puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn. I forgangen til klinikken er der god plads til barnevogne, hvis det passer med en lur.

Forløbet er over 8 træningsgange á 60 min. Maks 8 deltagere.

Medbring egen træningsmåtte!

Pris for hele forløbet: 960 kr.

OBS! Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

20% rabat hos SPORT 24 Skjern på et enkelt køb. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu