Kvinde Fysio – Bækkenbund og delte mavemuskler

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Kvinde Fysio – Bækkenbund og delte mavemuskler
Kvinde Fysio – Bækkenbund og delte mavemuskler

Holdet er for dig, der har udfordringer med din bækkenbund i form af inkontinens, nedsynkning, spændinger og nedsat funktion i forbindelse med fødsel, overgangsalder mm. Det er også for dig som har Rectus Diastase (delte mavemuskler) og har et ønske om at træne din bækkenbund og kernemuskulatur funktionel og stærk.

På dette hold går vi mere i dybden med viden omkring underlivet og bækkenbundens funktion.

Der vil være ekstra god tid til at skabe kontakt til bækkenbunden og et stort fokus på din kropsbevidsthed i øvelserne. Derfor vil du opleve en mere langsom og rolig tilgang til styrkeøvelserne samt et øget fokus på åndedrættet.

Det vil kort sagt være 60 min. med fokus på dig selv!

Når du deltager på holdet, får du redskaber og øvelser til at opbygge din kerne efter f.eks. en fødsel uanset om det er for nyligt eller flere år siden. Eller om det er efter et liv med uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Der vil være fokus på sammenspillet mellem åndedræt, kernemuskulatur og bækkenbund. Du vil efter dette forløb have et godt udgangspunkt til at arbejde videre med din træning.

Mit mål er at du kan finde trygheden i egen krop igen!

Den første gang vil noget af tiden gå med et teoretisk oplæg om blandt andet bækkenbunden, kvindens underliv, mulige gener efter fødsel, åndedrættet, kernemuskulaturen og sammenspillet imellem alt dette, hvilket er vigtigt at deltage i! Desuden får du øvelser med hjem efter hver træning, du kan bruge eller integrere i din hverdag.

Hvis du er interesseret i en individuel konsultation forud for forløbet, hvor vi snakker dine problematikker igennem og jeg laver relevant undersøgelse og behandling, kan du få rabat på en førstegangs konsultation på 60 min. På den måde kan jeg målrette træning undervejs mere individuelt til dig. Det er ikke et krav men en absolut opfordring! Du kan booke tid til den individuelle konsultation online eller kontakte mig på mail info@camillaholmfysio.dk.

Holdet forløber over 8 gange á 60 minutters varighed. Det er desværre ikke muligt at tage baby/barn med til træning.

Der er mulighed for at opnå tilskud fra Sygesikring Danmark.

Husk at medbringe egen træningsmåtte hver gang og evt. vand!

Du kan se her hvornår nyt hold starter samt tilmelde dig.

Book nu