Kvinde Fysio – Bækkenbund og Delte mavemuskler

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Event  »  Kvinde Fysio – Bækkenbund og Delte mavemuskler
Kvinde Fysio – Bækkenbund og Delte mavemuskler

Har du Rectus Diastase (delte mavemuskler), udfordringer med din bækkenbund/inkontinens og gerne vil træne din kernemuskulatur funktionel og stærk – så er dette hold noget for dig!

Det vil være 60 min. med fokus på dig!

Holdet hjælper dig i gang med at opbygge din krop efter f.eks. en fødsel (uanset om det er for nylig eller flere år siden), eller efter et liv med uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Det kan gøres gennem relevante styrkeøvelser samt sammenspillet mellem åndedræt, bækkenbund og kernemuskulatur. Jeg vil samtidig guide dig til at overføre alt dette til dine hverdagsbevægelser, så du kan udnytte træningen hele dagen og få varigt resultat af din indsats.

Du vil efter dette forløb have et godt udgangspunkt til at arbejde videre med din træning.

Den første gang vil der være et kort teoretisk oplæg, hvilket er vigtigt at deltage i!

Desuden får du øvelser med hjem efter hver træning, som du kan bruge dagligt. Jeg vil oprette en lukket Facebook gruppe, så der er mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden undervejs i forløbet.

Hvis du er interesseret i en individuel konsultation forud for forløbet, hvor vi snakker dine problematikker igennem og jeg laver relevant undersøgelse og behandling, vil det være muligt at bestille en førstegangs konsultation på 60 min. til 500 kr. (Normalpris 600 kr.). På den måde kan jeg målrette træningen undervejs mere individuelt til dig. Dette er ikke et krav men en absolut opfordring. Du kan booke tid til den individuelle konsultation online eller kontakte mig på mail.

Holdet forløber over 8 gange á 60 minutters varighed med træning hver uge. Holdet oprettes ved min. 6 deltagere.

Det er desværre ikke muligt at tage baby/barn med til træning, da du har brug for at have fuld fokus på dig selv.

Tilmelding er bindende. Faktura bliver tilsendt inden forløbets start. Der er mulighed for at opnå tilskud fra Sygesikring Danmark til både individuel konsultation og træningsforløb.

Husk at medbringe egen træningsmåtte hver gang og evt. vand!

Du kan se her hvornår nyt hold starter samt tilmelde dig.

OBS: Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

20% rabat hos SPORT 24 Skjern på et enkelt køb. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu