Gravid Fysio

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Kurser  »  Gravid Fysio
Gravid Fysio

Førfødselstræning er for dig, der er gravid og gerne vil træne korrekt og hensigtsmæssigt. God kondition samt styrke og stabilitet af kroppen giver gode forudsætninger for en sund graviditet.

Holdet henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten.

Under en graviditet ændrer kroppen sig og udsættes for en stor belastning. Det er derfor vigtigt at tilrettelægge sin træning, så der er fokus på både styrke og stabilitet som vil gavne dig før, under og efter fødslen.

Undervejs er der hele tiden fokus på, at du får den rette træning af bækkenbunden og der tages hensyn til delte mavemuskler. Vi vil gennemgå det funktionelle bækkenbundsknib og sammenhæng mellem åndedræt, kernemuskulatur og bækkenbund.

Vi slutter altid af med udstrækning og afspænding, hvor I også vil blive guidet til en god vejrtrækning.

Du får altså følgende ved at deltage i Gravid Fysio:

Forløbet er fordelt over 8 træningsgange af en times varighed. Der er plads til maks 8 deltagere.
Pris for hele forløbet er 920 kr. Der er mulighed for tilskud fra ”Sygeforsikring Danmark”.
Husk at medbringe egen måtte og vand.
Tilmelding er bindende!

Hvis du starter tidligt i din graviditet, kan du evt. deltage i 2 forløb efter hinanden.

Er du i tvivl, om hvorvidt holdet er noget for dig, så send mig en mail eller book evt. en tid til en konsultation først.

Pris for hele forløbet: 920 kr. 

OBS!
Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode du, deltager på holdet.

20% rabat hos SPORT 24 Skjern på et enkelt køb. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu