Kvinde Fysio

Camilla Holm Fysio  »  Hold / Kurser  »  Kvinde Fysio
Kvinde Fysio

Har du Rectus Diastase (delte mavemuskler), udfordringer med din bækkenbund/inkontinens og samtidig vil træne din kernemuskulatur funktionel og stærk – så er dette hold noget for dig!

Det vil være 60 min. med fokus på dig selv!

Holdet hjælper dig i gang med den længerevarende proces, det er at opbygge din kerne efter f.eks. en fødsel (uanset om det er for nylig eller flere år siden), eller efter et liv med uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Det kan gøres gennem relevante styrkeøvelser samt sammenspillet mellem åndedræt, bækkenbund og kernemuskulatur. Det kræver tålmodighed, teknik og er en træning uden “støj”. Jeg vil guide dig til at overføre alt dette til dine hverdagsbevægelser, så du kan udnytte træningen hele dagen og få varigt resultat af din indsats.

Du vil efter dette forløb have et godt udgangspunkt til at arbejde videre med dine udfordringer. Træningen vil hovedsageligt foregå efter fysioterapeut Elin Solheims principper.

Den første gang vil der være et kort teoretisk oplæg, hvilket er vigtigt at deltage i!

Desuden får du øvelser med hjem efter hver træning. De skal gerne udføres 1 x dagligt indtil næste træning (Ca. 15 min. daglig træning). Jeg vil oprette en kommunikationsgruppe på Messenger, så der er mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden undervejs.

Hvis du er interesseret i en individuel konsultation forud for forløbet, hvor vi snakker dine problematikker igennem og jeg laver relevant undersøgelse og behandling, vil det være muligt at bestille en førstegangs konsultation på 60 min. til 500 kr. (Normalpris 600 kr.).

Holdet forløber over 10 gange a 60 minutters varighed med træning hver uge.
Det er desværre ikke muligt at tage baby/barn med til træning.

Obs der er mulighed for tilskud fra sygeforsikring Danmark.

Medbring egen træningsmåtte!

Pris for hele forløbet 1.100 kr.

OBS!
Jeg har sørget for lidt forkælelses, i form af en rabatkode, til dig. Ved forevisning af betalt faktura fra mig, kan du få følgende rabat:

25% rabat hos Lenes Blomster i Skjern på brugskunst, interiør og planter på et enkelt køb. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

20% rabat hos SPORT 24 Skjern på et enkelt køb. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder kun i den periode, du deltager på holdet.

Book nu