Holdbeskrivelser

Baby Fysio 3-6 mdr.

Baby Fysio 3-6 mdr.

Babymotorik holdet er for dig, som har lyst til at understøtte dit barns motoriske udvikling, samtidig med at der bliver hygget med andre forældre/bedsteforældre.

Du vil, hvis det er nødvendigt, få råd og vejledning inden for eventuelle udfordringer med udgangspunkt i din baby.

Vi skal lege og synge, så dit barns sanser bliver stimuleret med sjove og nærværende øvelser.

Der er puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn. I forgangen til klinikken er der god plads til barnevogne.

Holdet er fordelt over 6 gange a 45 minutters varighed. Der kan være maks. 6 deltagere.
Medbring egen træningsmåtte, en ren stofble samt et rent håndklæde/dynebetræk!

Pris for hele forløbet er 660 kr.

Book nu

Baby Fysio 7+ mdr.

Babymotorik holdet er for dig, hvis barn kryber eller kravler og som har lyst til at understøtte dit barns motoriske udvikling,
samtidig med at der bliver hygget med andre forældre/bedsteforældre.

Vi skal lege og synge, så dit barns sanser bliver stimuleret med sjove og nærværende øvelser. Samtidig vil der også være motoriske udfordringer i form af forhindringsbaner. Derudover vil jeg guide jer til det næste motoriske stadie, hvor de skal gå og stå.

Der er puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn. I forgangen til klinikken er der god plads til barnevogne.

Holdet er fordelt over 6 gange a 45 minutters varighed. Der kan være maks. 6 deltagere.
Medbring egen træningsmåtte, en ren stofble samt et rent håndklæde/dynebetræk!

Pris for hele forløbet er 660 kr.

Book nu
Baby Fysio 7+ mdr.
Kvinde Fysio

Kvinde Fysio

Har du Rectus Diastase (delte mavemuskler), udfordringer med din bækkenbund/inkontinens og samtidig vil træne din kernemuskulatur funktionel og stærk – så er dette hold noget for dig!

Det vil være 60 min. med fokus på dig selv!

Holdet hjælper dig i gang med den længerevarende proces, det er at opbygge din kerne efter f.eks. en fødsel (uanset om det er for nylig eller flere år siden), eller efter et liv med uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Det kan gøres gennem relevante styrkeøvelser samt sammenspillet mellem åndedræt, bækkenbund og kernemuskulatur. Det kræver tålmodighed, teknik og er en træning uden “støj”. Jeg vil guide dig til at overføre alt dette til dine hverdagsbevægelser, så du kan udnytte træningen hele dagen og få varigt resultat af din indsats.

Du vil efter dette forløb have et godt udgangspunkt til at arbejde videre med dine udfordringer. Træningen vil hovedsageligt foregå efter fysioterapeut Elin Solheims principper.

Forud for forløbet får du en individuel konsultation på 45 min. hos mig, hvor vi snakker dine problematikker igennem og jeg laver en relevant undersøgelse. På den måde kan jeg bedre guide dig undervejs, så du får størst muligt udbytte. Konsultationen er inkluderet i prisen for hele forløbet.

Den første gang vil der være et kort teoretisk oplæg, hvilket er vigtigt at deltage i!

Desuden får du øvelser med hjem efter hver træning. De skal gerne udføres 1 x dagligt indtil næste træning (Ca. 15 min. daglig træning). Jeg vil oprette en kommunikationsgruppe på Messenger, så der er mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden undervejs.

Holdet forløber over 8 gange a 60 minutters varighed med træning hver anden uge.
Det er desværre ikke muligt at tage baby med til træning.

Medbring egen træningsmåtte!

Pris for hele forløbet 1380 kr.

Book nu

Fysio Flow

Fysio Flow er en træningsform for både mænd og kvinder, der arbejder med kroppens bindevæv med det formål at øge bevægeligheden.

Træningen er effektiv for hele kroppen og gavnlig indenfor en lang række problematikker som bl.a.:

Træningen har en varighed på 1 time og indeholder 3 dele; Opvarmning ved bløde bevægelser og naturlige sving. Derefter vil træningen foregå som langsomme dynamiske stræk og bevægelser, hvor du udforsker din yderstilling. Øvelserne udføres stående, siddende og liggende på måtte. Som afslutning vil der være afspænding, hvor du bl.a. arbejder med åndedrættet og kroppens ro- og hvilesystem.

Selvom tempoet er roligt undervejs, vil du alligevel opleve varme i kroppen og følelsen af at blive godt brugt.

Vi træner i bare tæer og du skal selv medbringe en måtte! Tag evt. en varm trøje med til afspændingsdelen. Det er også en god ide at medbringe en flaske vand.

Der er plads til maks 15 deltagere pr. hold.

Pris pr. gang 65 kr.

Book nu
Fysio Flow
Efterfødsel Fysio

Efterfødsel Fysio

Dette hold er for dig som har født og gerne vil sikkert i gang med aktivitet og træning igen.
Babyerne må selvfølgelig gerne komme med!

Du vil få viden om de mest hensigtsmæssige øvelser til at komme i gang på, som genoptræner din kernemuskulatur (bækkenbund, ryg og mave) samt baller.

Men det er mere end bare træning!
Du vil også få indsigt i, hvordan du ændrer dine vaner og optimerer dine hverdagsbevægelser, så du tilfører din krop de rette stimuli og på denne måde får ”gratis” træning hele dagen.

Der vil også være fokus på timingen mellem vejrtrækning, bækkenbund og kernemuskulatur.
Den basale aktivering af kernen/bækkenbund og din timing af åndedrættet, skal kobles på styrke- og kredsløbstræningen, hvor vi bl.a. bruger elastikker, vægte, bolde, egen kropsvægt og baby i det omfang det er muligt.

Du kan starte, så snart du har lyst, men jeg anbefaler, at du venter til 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel og 8 uger efter kejsersnit (hvis ukompliceret forløb).
Hvis du er i tvivl, om du er klar til at starte, så kontakt mig endelig!

Der er puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn.
I forgangen til klinikken er der god plads til barnevogne, hvis det passer med en lur.

Forløbet er over 8 træningsgange á 60 min.
Maks 8 deltagere.

Medbring egen træningsmåtte!

Pris for hele forløbet: 920 kr.

Book nu

Gravid Fysio

Mere info kommer!

Book nu
Gravid Fysio
Natur Fysio

Natur Fysio

Vil du med ud at gå i naturen og nyde den friske luft?

Dette gåhold består grundlæggende af konditionstræning krydret med styrke øvelser til hele kroppen. Du vil få brugbare øvelser til ben, arme og kernemuskulatur ud fra dit funktionsniveau.

Der vil ikke være løb eller hop men til gengæld masser af gang, hvor vi skal gå med ”aktive” baller.
Vi vil bruge elastik og egen kropsvægt til at lave styrke øvelser og få sved på panden. Vi vil bruge elementer fra naturen, så ofte vi kan og måske det kan give dig ideer til at fortsætte din træning i det fri.

De eneste krav er, at du kan gå i en time og ikke har balance udfordringer. Skriv endelig til mig, hvis du er i tvivl, om du kan deltage.

Du skal tage tøj på efter vejret og som du kan bevæge dig i samt praktisk fodtøj. Hvis du har en cirkulær elastik, skal du medbringe den. Hvis ikke kan du købe en af mig på dagen.

Som udgangspunkt går vi i al slags vejr med mindre, det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, eller hvis der er meget nedbør.

Forløbet bliver udbudt løbende og med forskellige start lokationer, så hold øje med min Facebook/Instagram side eller klik ind på holdtilmelding på min hjemmeside og se, hvornår nye hold starter op.

Der er plads til maks 9 deltagere.

Book nu

Holdoversigt

Mandag

Tirsdag

Onsdag