Om

Om klinikken

Camilla Holm Fysio er en fysioterapi klinik, der gennem individuel konsultation har fokus på at undersøge, behandle og vejlede kvinder med blandt andet inkontinens (urin og/eller afføring), nedsynkning af underlivets organer, Rectus Diastase (delte mavemuskler), udfordringer efter kejsersnit samt bækkenrelaterede smerter og udfordringer. Desuden tilbydes der holdtræning til ovennævnte problematikker samt Fysio Flow og Babymotorik.

Fagligt

Jeg er uddannet med en professionsbachelor i Fysioterapi fra Via University College Holstebro i 2010 og har derefter arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på klinik. Jeg har derfor en bred viden og et solidt erfaringsgrundlag. Den 1. november 2020, startede jeg egen klinik med et mere specialiseret fokus. Jeg har taget nedenstående kurser og efteruddannelser:

Privat

Jeg er 39 år og bor sammen med Phillip i Tarm, hvor vi begge er født og opvokset. Sammen har vi Ida fra 2013 og Mads fra 2017. Min fritid nydes sammen med familie og venner. Jeg finder ro i naturen og når jeg fordyber mig i en god bog.

Min vej til klinikken

Efter jeg fødte mit andet barn, fik jeg selv en større rectus diastase (delte mavemuskler) som påvirkede min livskvalitet mere end jeg havde forventet. Til trods for at jeg var fysioterapeut, vidste jeg forbavsende lidt om tilstanden. Jeg begyndte derfor at søge efter løsninger og træningsmetoder og har selv afprøvet en del, som var (efter min mening) alt for omfattende med 2 børn og alt hvad en hverdag som småbørnsfamilie indebærer. Ændringerne af min krop efter 2 graviditeter fyldte utrolig meget for mig både fysisk og psykisk, så jeg vidste, at noget måtte der gøres! Heldigvis havde jeg en faglig baggrund, der gjorde, at jeg hurtigt tilegnede mig god viden og fik brugbare redskaber til at komme videre. Jeg fandt træningsmetoder, der gav mening for mig personligt, men som jeg også kunne stå inde for fagligt. Det blev startskuddet til min nuværende store faglige passion og baggrunden for, at jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe andre kvinder i samme eller lignende situationer. Træningen jeg tror på er realistisk og en sikker tilgang til at få kroppen velfungerende og stærk efter graviditet og fødsel. For mig er teknikkerne og redskaberne i min træning blevet et mindset, da jeg inddrager det i mine daglige bevægelser og gøremål, så kroppen så vidt muligt får tilføjet de rette stimuli hele dagen. Samtidig vil jeg gerne være med til at nedbryde det tabu, der er omkring udfordringer med bækkenbundens funktion. I processen i at udvide min faglige viden på området, bliver jeg nemlig stadig opmærksom på, hvor mange oversete eller underkendte gener, kvinder lider af. Få ved, hvad de skal gøre eller tør at tage skridtet og søge hjælp.

Mine faglige værdier og visioner

Jeg lægger vægt på at skabe tillid til dig gennem ærlig samtale og grundig undersøgelse! Jeg bestræber mig på at være opdateret på den nyeste viden indenfor mine arbejdsområder og nyder at tage kurser og fordybe mig i faglig litteratur. Det er en stor frihed for mig, at jeg kan tilrettelægge mødet med dig som klient ud fra de behov du har. Derfor vil jeg også altid benytte mig af det tværfaglige samarbejde og sende dig til andre mere fagligt kompetente eller søge sparring, hvis det er nødvendigt. Jeg har ganske enkelt en vision om at hjælpe kvinder med at finde trygheden i egen krop! Det er samtidig et stort privilegium for mig at arbejde med små børn til BabyMotorik, hvor jeg støtter og vejleder dem og deres forældre i den gode motoriske udvikling. Det er vigtigt, at man helt fra spæd er med til at give de bedste forudsætninger for, at en optimal udvikling kan finde sted. Jeg har selv stået som nybagt mor og ved hvor mange informationer, man skal forholde sig til. Derfor er det mit mål at videregive min viden, så overskueligt og brugbart i hverdagen som muligt.

Camilla Holm