Priser

Første konsultation 60 min. 600 kr.

Normal konsultation 45 min. 550 kr.

Kort konsultation 30 min. 375 kr.

Alle behandlingstider er inkl. af- og påklædning, journalføring og betaling. Den første gang vi skal mødes, SKAL der bookes en første konsultation på 60 min. Derefter kan der bookes en normal konsultation. En kort konsultation benyttes som regel kun senere i forløbet til en opfølgning.

Du kan booke tid online her https://system.easypractice.net/book/camilla-holm#choose-service. Hvis ikke du kan finde tider, der passer dig, så kontakt mig endelig.
Hvis du er i tvivl kan du også ringe eller maile til mig ang. dine udfordringer, hvorefter jeg tager stilling til om det er mig, der kan hjælpe dig. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at henvise dig til en gynækolog eller gynobs fysioterapeut.

Når du kommer til mig første gang, skal vi have en indledende samtale, som tager udgangspunkt i dine problematikker.
Jeg vil lave en undersøgelse ud fra en holdningsanalyse og dine bevægelsesstrategier. Ud fra samtale og undersøgelse laver vi en plan for det fremtidige forløb, og du får relevante øvelser og justeringer i dine strategier med hjem. Jeg bruger manuel behandling, hvis det er relevant. Jeg lægger meget vægt på, at du får nogle redskaber med hjem, som du skal arbejde med, så du selv kan tage del i processen. Du skal som udgangspunkt regne med 2-3 konsultationer inden for få uger, mens en opfølgning oftest først er nødvendig efter nogle måneder. Men forløbene kan variere alt efter dit behov. Det kan også vise sig, at du kan profitere af at deltage på et af mine hold.

Betaling:

Jeg tager imod mobilepay på nr. 285683. Der skal afregnes efter hver konsultation.

Offentlig sygesikring:

Camilla Holm Fysio er uden ydernummer. Det betyder at du ikke behøver en lægehenvisning for at booke en tid.

Tilskud:

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud ved individuel behandling og ved holdtræningen Kvinde Fysio, hvis nedenstående kriterier er opfyldt:

OBS: Pr. 1. januar 2021 kan der maksimum inden for 12 måneder gives samlet tilskud til al holdtræning på 600 kr.

Du kan se mere om takster for tilskud til fysioterapi her https://www.sygeforsikring.dk/tilskud-2021/fysioterapi

Private sundhedsforsikringer:

Private sundhedsforsikringer kan variere i deres dækning, så kontakt dit forsikringsselskab og hør, hvilken ydelse de kan give dig.

Afbud:

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalte konsultation på mail, sms eller opkald. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves et gebyr på den bookede behandlings pris.